Karel: Opnieuw bestraten voortuin

We hebben voor de 3e maal eric ingeschakeld. Nu voor het vernieuwen van onze voortuin. Met het resultaat zijn we wederom zeer tevreden. Netjes, goed, betrouwbaar en oplevering helemaal top!

HK: Tuin bestraten

Wij hebben onze tuin laten bestraten door eric. Vooraf heeft hij een goede offerte opgesteld . De offerte was volledig en goed besproken met ons. Na de pasen is eric gestart met de werkzaamheden. We zijn zeer tevreden met het resultaat, volledig naar onze wensen en volgens offerte uitgevoerd. We bevelen eric zeker aan als vakman.

Alici: Tuin

Wij hebben onze tuin opnieuw laten betegelen en daarnaast een prieel (tuinhuisje) laten bouwen. Eric is erg flexibel, betrouwbaar en doet wat je hem vraagt. Hij denkt mee en geeft ook advies. Het resultaat is precies wat we wilden. Hij is erg handig en weet wat hij doet. Als we weer iets aan onze tuin willen laten doen, zal ik zeker weten weer hem benaderen. Weer of geen weer hij komt en doet zijn werk.

Frank: Aanleg nieuwe achtertuin

Enkele maanden geleden hadden we besloten om onze achtertuin geheel te vernieuwen. Alles moest er uit, bomen, straatwerk, gras e.d. In de nieuwe tuin kwamen plantenbakken, schuttingen, tegels van 60x60 en een waterornament. Wij hebben meerdere hoveniers over de vloer gehad, maar eric vonden we de beste. Dit kwam omdat hij met ons meedacht met zijn deskundige mening en idee├źn. Ook de prijs/kwaliteit is bij hem goed! Hij en zijn collega;s zijn zeer flexibel en doen het werk alsof het hun eigen tuin zou zijn. Ze vinden het belangrijk dat je als klant tevreden bent. En dat zijn we! Bedankt.

Tibetfree

Eric en Ab hebben een kleine week nodig gehad om van onze "zandbak" een mooie betegelde tuin te maken. Wij zijn erg tevreden over hoe het hele traject is verlopen vanaf het aanvragen van de offerte tot het uiteindelijk mooie resultaat. Alles was bespreekbaar en Eric kwam zijn gemaakte afspraken goed na. Al van veel mensen een positieve reactie gekregen over de kwaliteit hoe de tuin is bestraat. Alle complimentjes zijn dan ook terecht voor jou Eric. Als mensen iemand zoeken dan zullen we jou ook beslist aanbevelen. We hopen dat je nog veel mensen tevreden zult stellen met een mooie tuin. Wij genieten in ieder geval iedere dag van ons Oosters getinte tuin. Wilma en Remy.

Keuvelaar: Tuin

Super tevreden tuin ziet er super uit en razendsnel gebeurt. Aanrader voor iedereen! Werkt hard en goed en ook nog is super netjes.

Fam. de Laat

Wij zijn zeer tevreden over v.d. Meer tuin-en terrasaanleg. Afgelopen zomer hebben wij onze voor- en achtertuin laten aanleggen en deze is helemaal zoals wij het in gedachten hadden. De service is uitstekend en dit alles tegen een schappelijke prijs. Kortom; wij bevelen ze zeker aan ieder ander aan! Groetjes Remco en Debbie

Roelof: Aanleg tuin en bestraten oprit

Eric heeft onze achteruin aangelegd en de oprit bestraat. We hadden veel specifieke wensen over hoe het allemaal moest worden. Eric dacht met alles mee over hoe het toch nog allemaal net iets beter kon met oog op de kosten en de kwaliteit. En tijdens het werk heel aanspreekbaar en altijd bereid nog zaken aan te passen. Hard gewerkt, heel helder in de communicatie en geen verrassingen achteraf. En vooral aan het einde een superstrak resultaat. Vakwerk. Bedankt!

Aeijs1: Tuin bestraten

Al een tijdje was er het idee om de achtertuin te veranderen. Zelf een tekening gemaakt met als doel meer zitruimte te hebben in zowel zon als schaduw. In het voorjaar een stratenmaker gevraagd om offerte. Daar hadden we geen goed gevoel bij. Totdat we een tuin zagen die door eric was aangelegd. Adres gevraagd en afspraak gemaakt. Meteen hadden we hier een goed gevoel bij. We hadden wel een speciale wens: een diagonale tuin. Afgesproken zoveel mogelijk voor te bereiden zoals borders veranderen en tegels verwijderen. In augustus was het zover. Ondanks alle plensbuien hadden we na een week een hele mooie tuin. Precies uitgevoerd naar ons idee. Complimenten dus en graag bevelen wij je aan bij buren, familie en vrienden. Aad en martha uit rotterdam

Francien: Opknapbeurt van onze tuin

Van der meer reageert snel en levert goed werk. Onze achtertuin ziet er weer prima uit!

Jos: Renovatie terras van achtertuin

Wij hebben eric leren kennen als een hard werkende en kundige specialist. De offerte was in lijn met onze verwachtingen, netjes uitgewerkt en qua prijs interessant. Tijdens de werkzaamheden denkt eric mee en streeft hij naar een optimale oplevering van het project. Kijkende naar het eindresultaat zijn we zeer tevreden en kunnen we iedereen aanraden om eric in te huren. Mvg jos

Ras: Tuin betegelen, looppad en plantenbakken

Heel positief eerste gesprek, denkt mee, heeft tips. Zeer redelijke prijs. Werkt hard door, tijdens werken konden er zonder probleem op ons verzoek nog aanpassingen worden gedaan. Erg tevreden met het resultaat. Roland

Peter: Tuin laten betstraten en bakken

Zeer te vrede goed vakwerk geleverd een zeer nette vakman

K: Tuinaanleg

In een korte periode is ons tropisch oerwoud door eric omgetoverd in een mooie, rustgevende tuin. Prachtig aangelegd en voorzien van een mooie overkapping, die doet verlangen naar lange zwoele zomeravonden in de buitenlucht! Veel complimenten voor het vakmanschap van eric. Hij is kundig, betrouwbaar en snel. Zodra de voortuin ook tekenen van oerwoudbebossing gaat vertonen, is eric de eerste die we bellen. Een absolute aanrader!

Oskar: Realisatie tuinontwerop

Wij hebben van der meer tuin- en terrasaanleg in de arm genomen op basis van de vele positieve recensies. Dat bleek een goede beslissing. Eric van der meer bleek een vakman die erg betrokken was bij onze tuin die vanuit bouwgrond opgebouwd moest worden. Eric en zijn team hebben gewerkt vanuit een grove schets die wij hem aanleverden. Daar waren 1 intake gesprek en een 2e bezichtiging voor nodig. Verder werd alles telefonisch en per email besproken en ingepland. Eric dacht mee met ons en gaf op een prettige manier suggesties voor techniek en materiaal (duurzamer en/of goedkoper). Hierbij merkten wij goed dat zijn ervaring een van zijn kwaliteiten is. Eric kwam altijd zijn afspraken na, en ging bij de uitvoering zelfs hier en daar verder dan gevraagd en verwacht. Dat had hij niet hoeven doen, maar deed hij omdat hij perfect werk wil afleveren. Wij zijn zeer tevreden en bevelen hem zeer aan.

Joost: Renovatie achtertuin

Erik heeft bij ons de achtertuin grondig gerenoveerd. Wat opvalt is zijn duidelijke offerte, waarin het materiaal en arbeid keurig zijn opgesplitst. Wij hebben erik verder ervaren als een vakkundig en prettig persoon die tevens goed kan communiceren en zijn afspraken na komt. Ook het eindresultaat mag er zijn! Al met al zeker een aanrader!

Fam. Ottink: tuinrenovatie

Al bij de bespreking voor een offerte was er een klik. Eric zit bordevol goede ideeen en tips, denkt goed mee en voert vervolgens de klus goed uit. Kwaliteit gaat bij eric voor snelheid, wat het resultaat uiteraad ten goede komt. Ook tijdens de werkzaamheden denkt eric mee en is hij niet te beroerd het toch iets anders te doen als bij de offerte afgesproken. Top kerel m.a.w. Een echte vakman en dus een aanrader.