Aanleg bestaande voor, zij en achtertuin in Spijkenisse.

Tuin aangelegd aan de hand van ontwerp, Tegels GeoCeramica Concreet Smokes gelegd en diverse verlichting van In-Lite, pergola van Douglas palen met zwarte steigerbuis verbonden. Stenen muur geplaatst van muurblokken 60x15x15 en gestuct. Zitbank gemaakt van Douglas balken met geïntregeerde waterval, oprit van splitplaten en Castle grind.

Renovatie achtertuin in Zwijndrecht

Leeghalen tuin, verwijderen van beplanting, oude bestrating en grote vijverpartij. Aanleg met tegel Geoceamica Ambiente Tabacco, plaatsen blokhut en houten vlonder, leggen van graszoden, beplanting en verlichting geplaatst.

Nieuwbouwtuin Rhoon, voortuin, oprit en achtertuin.

Aanleg van een nieuwbouwtuin in Rhoon, Geoklinker Milano voor de oprit, keramische tegel Kera Antwerpen. Verder een overkapping van 500x300 cm, een houten vlonderterras 500x300 cm en een loopvlonder 750x150 cm aangelegd van Douglashout. Verlichting van In-Lite Ace up-down in de overkapping, Wedge Slim Dark aan de schermen en de Mini Scope voor belichting overige beplanting.

Ridderkerk aanleggen van voor- zij en achtertuin, 04-05-2019

Na het ontwerpen ervan is deze tuin door ons aangelegd voor een klant in Ridderkerk, prieel van boompalen en schapenhek met Douglas vlonder en loopsteiger, tegel GeoTops Stretto plus Elba 60x60x4 cm gecombineerd met een gebakken Waalformaat 20x5x6 cm Oud Reeuwijk , het aanbrengen van de beplanting, verlichting door 7 stuks In-Lite Mini Scope spots.

Tuinaanleg in Rotterdam

Aanleg tuin, vijverpartij, gebakken klinkers, schuur met buitenkeuken en houten vlonder

Tuinaanleg in Ridderkerk

Aanleg terrastegels met gebakken waalformaat klinkers

Tuinaanleg in Ridderkerk

Aanleggen terrastegels, plaatsen overkapping van Douglas hout, lijmen plantenbak en aanbrengen split.

Tuinaanleg in Ridderkerk

Aanleg voor en achtertuin wildverband en lijmen vijf plantenbakken

Tuinaanleg in Papendrecht

Tuinrenovatie van een achtertuin. Tegel GeoCeramica Flow Smoke, kunstgras Royal Grass Seda en een schuur gebouwd van Douglas hout.